Pirmadienis, 21 balandžio, 2025

Naujausi

Pasakiškai skanios salotos su grybais, kumpiu ir šviežiais agurkais. Išbandykite!

Švelnus kumpis puikiai dera su lengvu marinuotų grybų rūgštingumu, šviežiais agurkais ir švelniu sūrio skoniu. 

Ingredientai 4 porcijoms:

kumpis – 200 gramų;

konservuotų grybų (pievagrybių arba voveraičių) arba grybų asorti – 150 gramų;

kietasis sūris – 150 gramų;

švieži agurkai – 1 didelis arba 2 maži;

naminis majonezas arba natūralus jogurtas – 4 valgomieji šaukštai;

garstyčios – 0,5 arbatinio šaukštelio;

druskos pagal skonį;

keletas svogūno laiškų;

salotų.

Gaminimas:

Kumpį, kietąjį sūrį ir agurkus supjaustykite juostelėmis.

Marinuotus grybus nuplaukite ir, jei reikia, susmulkinkite.

Susmulkinkite svogūno laiškus.

Sumaišykite majonezą (arba natūralų jogurtą) su garstyčiomis.

Visus ingredientus sudėkite į gilų dubenį, įberkite druskos, pagardinkite užpilu ir išmaišykite.

Norėdami gražiai patiekti, į lėkštės vidurį įdėkite vieną ar du salotų lapus ir užpildykite juos pagamintomis salotomis.

Skanaus!

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---