Šeštadienis, 19 balandžio, 2025

Naujausi

Be galo skanių grybų receptas. Išbandykite!

Šis receptas visiškai pakeis jūsų nuomonę apie grybus!

Reikės:

500 g pievagrybių;

2-3 šaukštų sauso baltojo vyno;

2-3 skiltelių česnakų;

alyvuogių aliejaus pagal skonį;

druskos pagal skonį.

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimas:

Grybus supjaustykite griežinėliais.

Įkaitinkite keptuvėje šiek tiek alyvuogių aliejaus.

Suberkite peiliu susmulkintus česnakus ir minutę palaikykite karštame aliejuje.

Sudėkite grybus ir pakepinkite iki auksinės rudos spalvos.

Dabar galite pridėti vyno.

Kepkite grybus, kol vynas išgaruos.

Pagardinkite druska. Galima užbarstyti smulkintų petražolių.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kino maratonas Velykoms: ką žiūrėti šventinį savaitgalį visai šeimai

Praleiskite šventinį savaitgalį kartu su artimaisiais žiūrėdami gerus ir linksmus filmus, kurie suteiks džiaugsmo ir įkvėpimo. Ką žiūrėti per Velykas? Ką žiūrėti per Velykas: ,,Hopas" Animacinė...

Ideali šaltiena Velykoms: skaidri, skani ir be želatinos

Norite Velykoms pasigaminti idealios šaltienos, bet be želatinos? Šis receptas leis jums pasigaminti skaidrią, skanią ir tikrą šaltieną, kuri papuoš šventinį stalą. Šaltiena, kuri...
---