Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Gardus ir neįprastas baklažanų užkandis. Išmėginkite!

Baklažanų užkandžio, kuris gali būti patiekiamas tiek karštas, tiek šaltas, receptas!

Reikės

200 g maltos kiaulienos;

1 baklažano;

1 šaukštelio sojos padažo;

juodųjų pipirų;

malto imbiero;

druskos;

0,5 šaukšto krakmolo;

1 kiaušinio baltymo;

100 g miltų;

1 puodelio pomidorų sulčių;

svogūno.

Gaminimas

Viską, išskyrus miltus, sudėkite į mėsą ir gerai išmaišykite.

Baklažanus perpjaukite per pusę (išilgai) ir supjaustykite gabalėliais į šešis plonus žiedlapius kiniškų lazdelių (pieštukų) pagalba. Jos veikia kaip ribotuvas, neleidžia perpjauti iki galo.

Į kiekvieną žiedlapį įdėkite mėsos įdaro.

Gautus ruošinius išvoliokite miltuose. Perteklius gali nubyrėti.

Kepkite baklažanus iš visų pusių ant mažos ugnies, keptuvę sutepę sviestu.

Tada supilkite stiklinę pomidorų sulčių ir kepkite 10 minučių uždengę dangčiu.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---