Šeštadienis, 19 balandžio, 2025

Naujausi

Gardus ir neįprastas baklažanų užkandis. Išmėginkite!

Baklažanų užkandžio, kuris gali būti patiekiamas tiek karštas, tiek šaltas, receptas!

Reikės

200 g maltos kiaulienos;

1 baklažano;

1 šaukštelio sojos padažo;

juodųjų pipirų;

malto imbiero;

druskos;

0,5 šaukšto krakmolo;

1 kiaušinio baltymo;

100 g miltų;

1 puodelio pomidorų sulčių;

svogūno.

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimas

Viską, išskyrus miltus, sudėkite į mėsą ir gerai išmaišykite.

Baklažanus perpjaukite per pusę (išilgai) ir supjaustykite gabalėliais į šešis plonus žiedlapius kiniškų lazdelių (pieštukų) pagalba. Jos veikia kaip ribotuvas, neleidžia perpjauti iki galo.

Į kiekvieną žiedlapį įdėkite mėsos įdaro.

Gautus ruošinius išvoliokite miltuose. Perteklius gali nubyrėti.

Kepkite baklažanus iš visų pusių ant mažos ugnies, keptuvę sutepę sviestu.

Tada supilkite stiklinę pomidorų sulčių ir kepkite 10 minučių uždengę dangčiu.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kino maratonas Velykoms: ką žiūrėti šventinį savaitgalį visai šeimai

Praleiskite šventinį savaitgalį kartu su artimaisiais žiūrėdami gerus ir linksmus filmus, kurie suteiks džiaugsmo ir įkvėpimo. Ką žiūrėti per Velykas? Ką žiūrėti per Velykas: ,,Hopas" Animacinė...

Ideali šaltiena Velykoms: skaidri, skani ir be želatinos

Norite Velykoms pasigaminti idealios šaltienos, bet be želatinos? Šis receptas leis jums pasigaminti skaidrią, skanią ir tikrą šaltieną, kuri papuoš šventinį stalą. Šaltiena, kuri...
---