Šeštadienis, 19 balandžio, 2025

Naujausi

Naminė dešra. Paprasta, skanu ir natūralu!

Sudėtis:

Višta -1 vnt.;

Česnakai – 2-4 skiltelės;

Sultinys -300ml;

Želatina – 10g;

Juodieji pipirai – pagal skonį;

Saldžios paprikos – pagal skonį;

Burokėlių sultys – 1 šaukštas.

Sultiniui:

Svogūnas – 1vnt.;

Morka -1vnt.;

Lauro lapai – 2vnt.;

Juodieji pipirai – 6-8 vnt.;

Druska – pagal skonį.

Gaminimas:

Užvirkite vandenį ir įdėkite vištą, kartu sudėkite morkas, svogūnus, druską, lauro lapus, pipirus ir virkite, kol išvirs.

Paruoškite želatiną pagal instrukcijas ir supilkite į 300 ml sultinio. Išspauskite ir įpilkite 1 šaukštą  burokėlių sulčių.

Atskirkite mėsą nuo kaulų, man gavosi 800 g virtos mėsos. Pridėti prieskonių pagal skonį,  juodųjų pipirų ir saldžiųjų paprikų, įspauskite 2-3 skiltelės česnakų, galite pridėti džiovintų česnakų.

Supilkite 1 šaukštą burokėlių sulčių, supilkite sultinį su želatina ir viską susmulkinkite trintuvu. Jei reikia, įdėkite druskos.

Paimkite plastikinį butelį, nupjaukite viršų. Sudėkite paruoštą masę ir įdėkite į šaldytuvą, kol sustings, geriausia palikti per naktį. Tada išimkite iš butelio ir supjaustykite riekelėmis.

Išsamesnę informaciją apie gaminimą galite pamatyti vaizdo įraše.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Ideali šaltiena Velykoms: skaidri, skani ir be želatinos

Norite Velykoms pasigaminti idealios šaltienos, bet be želatinos? Šis receptas leis jums pasigaminti skaidrią, skanią ir tikrą šaltieną, kuri papuoš šventinį stalą. Šaltiena, kuri...

Šeštadienio Žavesys (balandžio 19 d.): Atleiskite Astro-magią—šiandien dvi Zodiako žvaigždės sužibės drąsiomis naujomis nuotykiais!

Šiandien teikia naują galimybę atrasti naujus hobius, galinčius pakeisti jūsų laisvalaikio praleidimą į nepaprastą patirtį. 🎨🌠 Pasinerkite į mūsų rekomendacijas ir raskite savo kitą...
---