Penktadienis, 18 balandžio, 2025

Naujausi

Minkšti, ploni ir skanūs lietiniai blynai: mano šeimos nariai vis prašo, kad jų iškepčiau!

Paruoškite plonus ir neįtikėtinai minkštus blynus, kurie tiesiog tirpsta burnoje.

Blynus galite patiekti su bet kokiais priedais, tačiau aš dažniausiai ruošiu su namine uogiene.

Jums reikės:

  • 2 kiaušinių
  • 230 ml pieno
  • 220 ml gazuoto mineralinio vandens
  • 50 ml augalinio aliejaus
  • žiupsnelio druskos
  • 5 g vanilinio cukraus
  • 200 g kvietinių miltų

Įdarui (pasirinktinai):

  • abrikosų džemo
  • slyvų uogienės
  • plaktos grietinėlės
  • šokolado
  • šviežių vaisių

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?

Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, išplakite šluotele.

Supilkite pieną. Įpilkite gazuoto vandens.

Kruopščiai išmaišykite šluotele ir įpilkite aliejaus.

Dar kartą gerai išmaišykite šluotele.

Pasūdykite ir suberkite vanilinį cukrų.

Į mišinį supilkite miltus ir išmaišykite.

Uždenkite dubenį rankšluosčiu ir palikite pastovėti 30 minučių.

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų.

Samčiu pilkite tešlą.

Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės spalvos (maždaug 1 minutę).

Iškepusius blynus uždenkite folija, kad neišdžiūtų.

Blynus aptepkite uogiene.

Aš pakaitomis tepu slyvų uogienę ir abrikosų džemą.

Galite patiekti.

Dar vienas blynų su mineraliniu vandeniu receptas

Blynų su mineraliniu vandeniu receptas yra labai paprastas, o iškepti blynai yra labai minkšti ir ploni. Būtinai išbandykite: paruošti šiuos blynus yra tikrai labai paprasta.

Jums reikės:

  • 1 stiklinės (250 ml) kvietinių miltų
  • 2 stiklinių (500 ml) gazuoto mineralinio vandens
  • žiupsnelio druskos
  • 1 valg. š. cukraus
  • 1/4 arb. š. sodos
  • 3 valg. š. aliejaus

Kaip gaminti?

Paruoškite reikiamus ingredientus.

Sumaišykite miltus, cukrų, sodą, druską, ir 1 stiklinę gazuoto vandens. Išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.

Supilkite likusį mineralinį vandenį ir vėl išmaišykite.

Galiausiai įmaišykite du šaukštus aliejaus.

Išmaišykite vienalytę tešlą.

Kaip matote, tešla yra skystesnė nei klasikinė.

Keptuvę patepkite trupučiu aliejaus.

Į keptuvę įpilkite šiek tiek tešlos, paskirstykite ją per visą keptuvės paviršių ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.

Štai ir viskas: blynai jau paruošti.

Skanaus!

Video pamokėlė:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Penktadienio Enchanted Horoskopas (balandžio 18 d.): Likimai audžia likimo gobeleną dviem Zodiako ženklams; svarbūs pasirinkimai laukia širdies ir profesijos reikaluose!

Pasiruošę suderinti savo dieną su kosmosu? Šiandienos horoskopas atskleidžia galingas įžvalgas, kurios gali viską pakeisti! 🌌 Panirkite į savo astrologinį vadovą žemiau. ♒ Vandenis...

Apple kreipėsi į „iPhone“ naudotojus su skubiu pranešimu

Apple aptiko kritines saugumo spragas iOS ir macOS sistemose. Apple ragina milijonus naudotojų nedelsiant atnaujinti savo įrenginius dėl dviejų pavojingų nulinės dienos pažeidžiamumų (angl....
---