Greitai paruošiamas dvispalvis tortas: tešlą paruošite vos per 5 minutes!
Tai – greitai paruošiamas ir minkštas tortas, kuris labai gražiai atrodo ant stalo.
Mano šeimai labai patinka šis desertas.
Jums net nereikia turėti specialios torto formos: kepimo formos centre galėsite įstatyti paprastą stiklinę.
Jei kepsite kepimo skardoje, padvigubinkite ingredientų kiekį.
Jums reikės:
- 3 kiaušinių
- 1 stiklinės cukraus
- 1 stiklinės pieno
- 100 ml augalinio aliejaus
- 350 g kvietinių miltų
- 10 g kepimo miltelių
- Žiupsnelio vanilino
- 2 valg. š kakavos + 2 valg. š. vandens
- Sviesto
Stiklinė= 200 ml
Naudokite kepimo formą, kurios skersmuo 26-28 cm.
Neprivaloma:
- Šokoladinio glaisto
- Šokolado gabaliukų
- Cukraus pudros pabarstymui
- Migdolų drožlių
Kaip gaminti?
Sumaišykite visus tešlai skirtus ingredientus (išskyrus kakavą ir vandenį).
Išmaišykite vienalytę tešlą.
Pirmiausia sumaišykite kiaušinius su cukrumi.
Įpilkite aliejaus, pieno ir išmaišykite.
Taip pat suberkite persijotus birius ingredientus.
Padalinkite tešlą į dvi dalis.
Sumaišykite kakavą su vandeniu.
Mišinį įmaišykite į vieną tešlos pusę.
Paruoškite kepimo formą, kurią patepkite sviestu.
Į formos centrą įdėkite stiklinę ir aplink ją supilkite abi tešlos dalis.
Kepkite 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
Video pamokėlė: