Ketvirtadienis, 9 sausio, 2025

Naujausi

Mano močiutė sakydavo, kad šią sriubą turėtų išrašyti gydytojai: stiprina imunitetą ir puikiai sušildo!

Šaltomis dienomis tikrai verta išbandyti sriubą pagal šį senovinį receptą.

Ši sriuba yra labai skani ir padeda greitai sušilti.

Joje taip pat gausu vitaminų, kurie gali padėti išvengti įvairių susirgimų.

Ši sriuba yra gardinama česnaku, kuris padeda veiksmingai apsisaugoti nuo virusų.

Česnakas yra vienas tų ingredientų, kurį žmonės arba labai mėgsta, arba jo nekenčia.

Vis dėlto, tikrai yra priežasčių, kodėl vertėtų pamėgti šią prieskoninę daržovę.

Pirmiausia tai yra natūralus antibiotikas, kuris padeda veiksmingai kovoti su įvairiais susirgimais.

Išbandykite šią sriubą, ir tuo įsitikinsite patys.

Jums reikės:

  • 1 kg bulvių
  • 250 g šoninės
  • 3 česnako galvučių
  • 3 valg. š. mairūno
  • 3 valg. š. kmynų
  • druskos
  • maltų juodųjų pipirų

Kaip gaminti?

Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.

Į didelį puodą įpilkite vandens.

Įberkite druskos, kmynų ir pastatykite puodą ant ugnies.

Sudėkite bulves, užvirinkite ir virkite, kol bulvės šiek tiek suminkštės.

Šoninę supjaustykite storesniais kubeliais ir apkepkite keptuvėje.

Kai bulvės suminkštės, nukelkite puodą nuo ugnies.

Į puodą suberkite mairūną, keptą šoninę ir supilkite šoninės išskirtus riebalus.

Virkite dar 10-20 minučių ant silpnos ugnies.

Nukelkite puodą nuo ugnies ir leiskite atvėsti 20 minučių.

Česnaką padalinkite skiltelėmis, nulupkite ir sudėkite į trintuvą.

Suberkite į puodą.

Kruopščiai išmaišykite ir prieš patiekdami palaukite, kol skoniai susijungs.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---