Sekmadienis, 20 balandžio, 2025

Naujausi

Geriausias bandelių receptas: jos net trečią dieną išlieka minkštos!

Tai – mano mėgstamiausias bandelių receptas.

Net trečią dieną kepinys yra nuostabiai minkštas ir skanus!

Jums reikės:

  • 1 kubelio (42 g) šviežių mielių
  • 0,25 l pieno
  • 2 valg. š. cukraus

Tešlai:

  • 1 kg pusiau rupių miltų
  • 0,5 l pieno
  • 125 g sviesto
  • 1 kiaušinio
  • 3 valg. š. cukraus
  • žiupsnelio druskos
  • citrinos žievelės

Įdarui (pagal skonį):

  • uogienės
  • varškės
  • „Nutella“ kremo
  • riešutų
  • aguonų

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?

Į pieną, kuris turi būti šiltas, įmaišykite cukrų, sudėkite mieles ir šaukštelį pusiau rupių miltų. Išmaišykite ir palikite kilti.

Miltus persijokite į didesnį dubenį.

Nutarkuokite citrinos žievelę.

Įberkite žiupsnelį druskos, suberkite cukrų, išmaišykite. Įmaišykite mieles, pieną, kiaušinį ir lydytą sviestą.

Iš pradžių tešla bus skysta, ​​bet maišant ji palaipsniui tirštėja.

Lengvai pabarstykite miltais ir palikite kilti maždaug 90 minučių (tešla labai pakils).

Išminkykite raugintą tešlą ant miltais pabarstytos lentos.

Pabarstykite miltais.

Iškočiokite iki 0,5 cm storio sluoksniu, supjaustykite maždaug 7×7 cm kvadratėliais.

Užtepkite pasirinktą įdarą.

Susukite į kamuoliuką.

Ant skardos dugno arba į kepimo indą įpilkite šiek tiek aliejaus, kuriame apvoliokite bandeles, kad jos pasidengtų riebalais.

Sudėkite bandelių ruošinius.

Leiskite dar šiek tiek pakilti ir kepkite 175 °C temperatūroje 25-30 minučių, kol viršus taps auksinės spalvos.

Iškeptas bandeles aptepkite pienu, sumaišytu su cukrumi.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Istorikė papasakojo, ką valgė Jėzus Kristus

Ar kada nors susimąstei, ką valgė Jėzus Kristus savo kasdienybėje? Nors daugelis žino apie simbolinius produktus, tokius kaip nerauginta duona ir vynas per Paskutinę...

Šie du produktai mažina kraujospūdį efektyviau nei atsisakymas druskos

Druskos ribojimas jau seniai laikomas pagrindiniu būdu sumažinti arterinį kraujospūdį. Tačiau nauji tyrimai rodo, kad kai kurie produktai gali būti dar efektyvesni ir juos...
---