Šis natūralus mišinys gali būti labai naudingas, jei turite problemų dėl didelio cukraus kiekio kraujyje.
Tai – puiki natūrali prevencija nuo 2 tipo diabeto.
Šio mišinio pagrindas yra salierai ir citrina.
Sužinokite, kaip paruošti šį natūralų vaistą ir pagerinkite savo sveikatą.
Kokia jo paslaptis?
Salierai
Salierų šaknyse yra keletas B grupės vitaminų – B1, B2, B6 ir B9, kurie atlieka svarbų vaidmenį stiprinant imunitetą ir didinant atsparumą žalingiems aplinkos veiksniams.
Salierų šaknyse taip pat yra medžiagų, turinčių priešgrybelinį poveikį ir veikiančių kaip antibiotikai.
Salierų šaknyse yra nervų ir endokrininei sistemai būtinų mineralų: kalcio, magnio, kalio, fosforo ir geležies, taip pat aukštos kokybės baltymų.
Salierų šaknyse esantis gausus skaidulų kiekis skatina medžiagų apykaitą.
Tai taip pat padeda reguliuoti kūno svorį.
Kaip ir morkos, salierų šaknys liaudies medicinoje vertinamos kaip daržovės, saugančios nuo vėžio.
Dėl citostatinių ir priešnavikinių savybių saliero šaknis gali būti naudojama kaip papildoma priemonė gydant vėžį.
Citrina
Citrina padeda stiprinti imunitetą ir paprasčiau įveikti įvairias ligas.
Vitaminas C vaidina svarbų vaidmenį įsisavinant ir pašalinant laisvuosius deguonies radikalus, kurie natūraliai atsiranda organizme vykstant normalioms medžiagų apykaitos reakcijoms.
Citrinoje taip pat yra veiksmingų flavonoidų, kurie kartu su vitaminu C sukuria gydomąjį derinį – aktyviai regeneruoja jungiamąjį audinį.
Citrinos taip pat teigiamai veikia kvėpavimo takus, nes padeda juos išvalyti nuo susikaupusių gleivių.
Kaip paruošti šią natūralią priemonę?
Jums reikės:
- 300 g salierų (šaknų)
- 6 citrinų
Paruošimas ir naudojimas:
Išvalykite salierą.
Sutarkuokite stambia trintuve.
Į puodą suberkite tarkuotą salierą.
Citrinas perpjaukite pusiau.
Išspauskite sultis.
Supilkite sultis į puodą su salierais.
Paimkite antrą, šiek tiek didesnį puodą.
Įpilkite vandens.
Įstatykite puodą su salierais ir citrinos sultimis.
Įjunkite viryklę, užvirinkite vandenį ir sumažinkite temperatūrą.
Viršutinį puodą uždenkite dangčiu.
Garinkite 90 minučių.
Praėjus šiam laikui, nukelkite nuo viryklės.
Palikite atvėsti 10 minučių.
Kai mišinys atvės, supilkite į švarų uogienės stiklainį, uždarykite dangteliu.
Laikykite šaldytuve.
Naudojimas:
Naudokite šį natūralų produktą ryte tuščiu skrandžiu, 30 minučių prieš pusryčius.
Dozė yra 1 valgomasis šaukštas.
Būkite sveiki!