Dietologė Anna Gončarova papasakojo, kaip reikia teisingai maitintis, kad nekiltų problemų dėl figūros ir sveikatos, ir būtumėte kupini energijos bei išvengtumėte užkandžių. Plačiau apie tai ji papasakojo „Nation news“ žurnalistams. Kaip pažymėjo gydytoja, niekuomet nereikėtų praleisti pusryčių. Ryte geriausia valgyti daugiau baltyminių produktų.
Taip pat tinka pilno grūdo kepiniai, kiaušiniai ir mėsa. Be to, į savo racioną turėtumėte įtraukti kuo daugiau šviežių daržovių.
Kalbant apie pietus, šį valgį turėtų sudaryti karšti patiekalai. Pageidautina, kad ant pietų stalo būtų mėsos, o dar geriau – žuvies arba vištienos. Juos galima papildyti garuose troškintomis daržovėmis. Taip pat puikiai tiktų salotos ir įvairių daržovių mišrainės.
Nebloga mintis po pietų šiek tiek užkąsti. Galite suvalgyti vaisių arba išgerti pusę stiklinės kefyro.
Jei norite, vietoj to galite išgerti puodelį kavos su 2-3 gabalėliais juodojo šokolado.