Jei norite kuo ilgiau išlikti liekni ir sveiki, turėtumėte rimtai padirbėti su savo mitybos įpročiais. Kai kurie maisto produktai, kuriuos žmonės yra įpratę įtraukti į savo racioną, kenkia jų organizmui ir neleidžia atsikratyti papildomų kilogramų. Daugiau apie tai portalui „Eat This Not That!“ papasakojo mitybos specialistė Lisa Young.
Pirmiausia ekspertė išskyrė perdirbtą mėsą. Ji pabrėžė, kad dešrelės, dešros, skilandžiai ir šoninė yra kenksmingas maistas. Juose yra daug druskos, jie yra rūkyti, vytinti, be to, juose yra cheminių konservantų.
Jei valgysite perdirbtą mėsą, padidės riebalų kiekis ant pilvo, taip pat atsiras rizika susirgti vėžiu. Be to, turėtumėte atsisakyti rafinuotų angliavandenių (baltos duonos, ryžių bei makaronų). Keptas maistas skatina priaugti papildomo svorio. Taip pat turėtumėte apsieiti be ledų – labai populiaraus skanumyno šiltuoju metu. Šiame deserte yra dirbtinių kvapiųjų medžiagų, saldiklių ir konservantų.