Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Kaip iškepti mėsą, kad ji būtų minkšta? Atskleisime paslaptį

Net ir labai kieta mėsa, pabuvusi per naktį šiame marinate, taps minkšta ir sultinga. Būtinai išbandykite šį marinatą ir valgykite labai minkštą mėsą.

Ingredientai:

  • mėsa – 500 g;
  • kiaušiniai – 2 vnt.;
  • garstyčios – 1 valgomasis šaukštas;
  • krakmolas – 1 valgomasis šaukštas;
  • sezamo sėklos – 2 arbatiniai šaukšteliai;
  • druska – 1 arbatinis šaukštelis;
  • pipirų mišinys – 1 arbatinis šaukštelis;
  • augalinis aliejus – 1 valgomasis šaukštas.

Gaminimas:

Kiaušinius sumaišykite su garstyčiomis. Įdėkite krakmolo, druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite. Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sumaišykite su gautu marinatu.

Mėsą marinuokite bent 7 valandas šaldytuve. Tada mėsą iš abiejų pusių apkepkite keptuvėje po porą minučių, apibarstydami sezamo sėklomis. Skanaus!

mėsą

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---