Kartais vištienos subproduktai būna kartaus skonio, todėl ruošiamas patiekalas ne visada yra toks skanus kaip norėtųsi.
Būtent todėl patyrusios namų šeimininkės pasidalijo keliais naudingais patarimais, kaip ruošti vištienos subproduktus: pasirodo, visiškai pakanka atlikti du paprastus veiksmus, ir tai gali užtikrinti kur kas geresnį patiekalų skonį.
Pirmas žingsnis
Subproduktų kartumą lemia kepenyse ar širdyse esantys tulžies ar kraujo krešulių likučiai, todėl pirmiausia subproduktus reikia kruopščiai išvalyti (juose neturi likti venų ar plėvelių). Kai tą atliksite, kruopščiai nuplaukite ruošiamus subproduktus.
Antras žingsnis
Kartus subproduktų skonis tikrai išnyks, jei juos pamirkysite silpname acto tirpale. Tokiame tirpale širdis ar kepenis pamirkykite maždaug pusvalandį.
Jei kepenis planuojate virti, jas 30 minučių pamirkykite piene: tai jums padės sukurti tikrą kulinarinį šedevrą.