Kiekvienas virėjas žino: naminis pomidorų padažas yra daug skanesnis nei pirktas parduotuvėje. Patiekalo gamyba taip pat nėra sudėtinga. Tereikia keptuvėje pakepinti svogūnų, česnakų ir pomidorų mišinį su druska, pipirais ir kitais prieskoniais. Tokiu būdu pagaminamas labai skanus patiekalas, kuris puikiai dera prie daugelio garnyrų.
Yra paslaptis, kaip jau ir taip skanų padažą paversti tikru kulinariniu šedevru. Puikų rezultatą suteikia – sviestas! Tačiau produktą į keptuvę reikia dėti tam tikru momentu.
Kaip teisingai pagaminti pomidorų padažą
Į keptuvę įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir padėkite indą ant viryklės. Po to į keptuvę suberkite kubeliais supjaustytus svogūnus. Kai tik svogūnai pradės ruduoti, į keptuvę suberkite smulkintus česnakus. Vėliau į keptuvę sudėkite pomidorų griežinėlius. Nepamirškite mišinio pasūdyti, pagardinti pipirais ir įberti mėgstamų prieskonių.
Po 20 minučių atėjo laikas slaptajam ingredientui: į padažą įdėkite porą gabalėlių sviesto. Dėl šio produkto padažas bus kreminės konsistencijos, minkštesnis ir gardesnis. Padažas bus ne toks rūgštus.
Jei į keptuvę įdėsite išvirtus makaronus ir įmaišysite juos į beveik išvirusį padažą, puikus patiekalas bus paruoštas per kelias minutes!