Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Šio recepto norės visi: obuolių pyragas, kuris tirpsta burnoje – tereikia viską sumaišyti!

Fantastiškas, sultingas ir kvapnus pyragas, puikiai tinkantis prie kavos ar arbatos. Jį paruošti galima žaibiškai, nes tereikia sumaišyti, įdėti į orkaitę, ir viskas!  Būtinai išbandykite šį paprastą receptą, net ir pradedantysis gali pyragą iškepti.

Jums reikės:

  • 3 kiaušinių
  • 180 ml pieno
  • 80 g sviesto
  • 150 g cukraus
  • 300 g pusiau rupių miltų
  • 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 3 obuolių
  • Žiupsnelio druskos

Apibarstymui:

  • Cukraus pudros

Gaminimo eiga:

Kiaušinius su cukrumi plakite iki purumo.

Į šį mišinį visada įberkite žiupsnelį druskos.

Supilkite ištirpintą sviestą, tada pieną.

Gerai išmaišykite mišinį.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais – persijokite juos į mišinį.

Užmaišykite vientisą tešlą.

Nulupkite obuolius, pašalinkite sėklas.

Supjaustykite nedideliais gabalėliais arba galite supjaustyti griežinėliais.

Įmaišykite į tešlą.

Gerai išmaišykite.

Lengvai patepkite kepimo skardą ir supilkite į ją tešlą.

Išlyginkite paviršių.

Pyragą kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.

Kepimo laikas – apie 30-35 minutes, tačiau vadovaukitės savo prietaisu.

Išimkite paruoštą pyragą iš orkaitės ir leiskite jam šiek tiek atvėsti.

Galiausiai pabarstykite cukraus pudra.

Supjaustykite gabalėliais ir patiekite.

Mėgaukitės!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---