Sekmadienis, 20 balandžio, 2025

Naujausi

Virti burokėliai vos per 15 minučių

Virti burokėliai naudojami daugeliui mūsų mėgstamų patiekalų. Vis dėlto, ne visada turime pakankamai laiko išvirti šias daržoves: juk tam neretai prireikia visos valandos. Būtent todėl siūlome išbandyti šį burokėlių gaminimo būdą: tam sugaišite vos 15 minučių.

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?

Į puodą įpilkite vandens ir pastatykite ant ugnies.

Sudėkite burokėlius ir virkite neuždengtame puode ant silpnos ugnies.

Jei norite išvengti nemalonaus verdančių burokėlių kvapo, į puodą įdėkite duonos plutą.

Po 15 minučių virimo išjunkite ugnį ir 5 minutėms panardinkite burokėlius į ledinį vandenį.

Nulupkite burokėlius ir supjaustykite.

Taip pat galite burokėlius kepti orkaitėje: sugaišite  šiek tiek daugiau laiko (25 minutes), bet daržovės skonis bus saldesnis. Kepkite 180°C temperatūroje.

Galbūt ir jūs žinote gudrybių, kaip greičiau paruošti burokėlius? Pasidalinkite!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šie du produktai mažina kraujospūdį efektyviau nei atsisakymas druskos

Druskos ribojimas jau seniai laikomas pagrindiniu būdu sumažinti arterinį kraujospūdį. Tačiau nauji tyrimai rodo, kad kai kurie produktai gali būti dar efektyvesni ir juos...

Keturios produktų grupės, kurias būtina valgyti metant svorį

Lieknėjimas – tai ne tik atsisakymas maisto, bet ir teisingas maisto pasirinkimas. Įvardyti produktai, kurie būtinai turi būti kiekvieno, norinčio atsikratyti antsvorio be žalos...
---