Ketvirtadienis, 16 sausio, 2025

Naujausi

Naminė pomidorų pasta, paruošiama per 30 minučių. Ji nuostabiai tiršta ir be konservantų!

Paruoškite šią naminę pomidorų pastą pagal „YouTube“ kanalo receptą ir turėsite atsargų, kurias galėsite naudoti ruošdami bet kokius patiekalus.

Ji nuostabiai tiršta, skani ir be konservantų, paruošiama per 30 minučių!

Jums reikės:

  • 5 kg pomidorų

Iš 5 kg pomidorų paruošite apie 977 g pomidorų tyrės, 3,5 l sulčių ir 160 g sėklų.

Gaminimo eiga:

  1. Nuplaukite pomidorus.

Tada supjaustykite į ketvirčius.

  1. Tada susmulkinkite juos trintuvu.

  1. Gautą mišinį supilkite į puodą.

Dėkite ant viryklės.

  1. Kai pomidorai pradės virti, nuvarvinkite mišinį per sietelį, kad atsiskirtų sultys.

Perpilkite į kitą puodą.

  1. Puode turi likti tik minkštimas su sėklomis.

Po 15 minučių virimo pastebėsite, kad mišinio tūris sumažėjo.

  1. Nuimkite nuo ugnies ir karštą mišinį pertrinkite per sietelį.

Palikite pastovėti apie 5 minutes.

Tada perkoškite taip, kad sėklos liktų sietelyje, o tirščiai patektų į puodą.

  1. Pomidorų pasta paruošta!

Ją galite supilstyti į indelius (maišelius) ir užšaldyti arba sterilizuoti stiklainiuose.

  1. Tada naudokite pagal poreikį gamindami mėgstamus patiekalus.

Mėgaukitės!

Instrukcijos vaizdo įraše:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---