Minkšti keksiukai su cukinijomis, razinomis ir riešutais

Redaktorė L.
1 min. skaitymo

Jums reikės:

  • 1,5 stiklinės miltų
  • 0,75 stiklinės cukraus
  • 1 arb. š. sodos
  • 1 arb. š. malto cinamono
  • 0,5 arb. š. druskos
  • 0,25 stiklinės pieno
  • 1 kiaušinio
  • 0,5 stiklinės augalinio aliejaus
  • 1 valg. š. citrinos sulčių
  • 1 arb. š. vanilės ekstrakto
  • 1 stiklinės tarkuotų cukinijų
  • 0,5 stiklinės smulkintų riešutų
  • 0,5 stiklinės razinų

Stiklinės talpa – 240 ml

Kaip gaminti?

  1. Sumaišykite cukrų, miltus, druską, cinamoną ir sodą.
  2. Atskirai išplakite kiaušinį su pienu, citrinos sultimis, augaliniu aliejumi ir vanilės ekstraktu.
  3. Sumaišykite sausus ir skystus ingredientus, išmaišykite viską iki vientisos masės.
  4. Suberkite tarkuotas cukinijas, razinas ir riešutus, išmaišykite.
  5. Tešlą supilkite į formeles, užpildydami ¾ tūrio.
  6. Kepkite 190°C temperatūroje apie 20 min., kol prie medinio dantų krapštuko nebelips tešla.

Skanaus!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *