Pirmadienis, 13 sausio, 2025

Naujausi

Apelsinų žievelė: kaip paruošti reikiamą ingredientą skaniems kepiniams

Citrusinių vaisių žievelė suteikia kiekvienam patiekalui nepakartojamą aromatą ir nuostabų skonį. Jai paruošti nereikia daug pastangų: užtenka smulkia tarka nutarkuoti nuo apelsino žievelę.

Beje, po to vaisius geriau suvalgyti iš karto – be žievelės jie greitai išdžius ir taps neskanūs. Tačiau ką daryti su žievele, kurios pasirodė gana daug, nes vidutiniškai pyragui ar keksiukams pagaminti reikia tik 1–2 šaukštelių šio ingrediento?

Atsakymas paprastas: pasidėkite žievelę ir naudokite kitą kartą. Norėdami pagaminti tokį prieskonį, sumaišykite apelsinų žievelę ir cukrų santykiu 1:2. Patogiausia išmatuoti reikiamą ingredientų kiekį šaukštu, šaukšteliu ar stikliuku.

Užpildykite stiklainį su dangteliu ir laikykite šaldytuve. Atkreipkite dėmesį: kadangi tokioje žievelėje jau yra cukraus, šio ingrediento kiekį kepiniuose geriau šiek tiek sumažinti.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Savaitės horoskopas (2025-03 savaitė): Kuri Zodiako ženklas atvers netikėtas karjeros galimybes?

Ar visata jums siunčia specialią žinutę šią savaitę? Pasiruoškite iššifruoti žvaigždes ir sužinoti, kas parašyta jūsų kosminiame scenarijuje! 🌜 Patikrinkite šios savaitės horoskopą žemiau....

Pirmadienio juoko-skopas (sausio 13 d.): Laikykite pinigines arti, nes trys zodiako ženklai netrukus patirs finansinį skirtuką!

Ką visata jums šiandien suplanavo? Gaukite išskirtinį žvilgsnį į savo likimą ir priimkite artėjančias galimybes! 🌺 Detalės jūsų laukia žemiau. ♒ Vandenis (sausio 20...
---