Šeštadienis, 19 balandžio, 2025

Naujausi

Tinginių koldūnai keptuvėje – skanūs pietūs ar vakarienė

Jums reikės:

Tešlai:

  • 200 ml vandens
  • 1 kiaušinio
  • 1 a.š. druskos
  • 400 g miltų

Įdarui:

  • 500 g faršo
  • 1 svogūno
  • Prieskonių pagal skonį
  • Druskos pagal skonį

Troškiniui:

  • 1 morkos
  • 2 šaukštų pomidorų pastos
  • 100 ml vandens
  • 3 bulvių
  • 3 šaukštų augalinio aliejaus

Paruošimas:

Į dubenį sudėkite tešlai skirtus ingredientus, maišykite juos tol, kol gausite vientisą tešlą. Tuomet ją palikite 5-10 minučių pailsėti po plėvele.

Paruošus tešlą, smulkiai supjaustykite svogūną, įmaišykite jį į faršą su prieskoniais.

Tešlą padalinkite į dvi dalis, plonai ją iškočiokite. Tuomet banguotu peiliuku tešlai darykite juosteles. Ant kiekvienos iš jų uždėkite faršo (maždaug iki pusės), o tuomet perlenkite tešlą, kad ši pilnai uždengtų mėsą. Tuomet juostelę suvyniokite į ritinėlį.

Į gilių troškintuvą sudėkite tarkuotas morkas ir pomidorų pastą. Įpilkite vandens.

Bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite ant morkų. Ant viršaus sudėkite mėsos ritinėlius.

Uždengę dangčiu viską troškinkite apie 20 minučių. Paruoštą patiekalą galite papuošti žolelėmis.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Ideali šaltiena Velykoms: skaidri, skani ir be želatinos

Norite Velykoms pasigaminti idealios šaltienos, bet be želatinos? Šis receptas leis jums pasigaminti skaidrią, skanią ir tikrą šaltieną, kuri papuoš šventinį stalą. Šaltiena, kuri...

Šeštadienio Žavesys (balandžio 19 d.): Atleiskite Astro-magią—šiandien dvi Zodiako žvaigždės sužibės drąsiomis naujomis nuotykiais!

Šiandien teikia naują galimybę atrasti naujus hobius, galinčius pakeisti jūsų laisvalaikio praleidimą į nepaprastą patirtį. 🎨🌠 Pasinerkite į mūsų rekomendacijas ir raskite savo kitą...
---