Tam, kad patiekalai orkaitėje tobulai iškeptų, reikės tik šios vienos gudrybės

Redaktorė Brigita
1 min. skaitymo

Dauguma šeimininkių susiduria su tuo, kad orkaitė dėl įvairių priežasčių kepa netolygiai. Tai labai erzina norint skaniai iškepti kokį nors patiekalą, kai indo apačia stipriai įkaista, o vidus vis tiek lieka neiškepęs.

Su šia problema itin dažnai susiduria dujinių viryklių savininkai. Tačiau vis dėlto yra vienas paprastas šios problemos sprendimo būdas – jums reikės tik aliuminio folijos.

Folija apvyniotas groteles įstatykite apatinėje orkaitės dalyje, o virš jos dėkite groteles ar skardą su kepimo indu.

Štai ir viskas! Naudojant šią gudrybę patiekalai iškeps tolygiai, ir bus puikiai iškepę tiek viršuje, tiek apačioje.

Instrukciją rasite ir šiame vaizdo įraše:

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *