Pirmadienis, 13 sausio, 2025

Naujausi

Ką daryti su baltymais, jei recepte reikia tik trynių: jokiu būdu neišmeskite vertingo produkto

Daugelyje receptų tam tikram patiekalui ruošti naudojami tik tryniai. Tuo pačiu metu kulinarinių rekomendacijų autoriai nenurodo, kur dėti likusį kiaušinį. Dažniausiai baltymai dedami į šaldytuvo lentyną, kur vėliau sugenda, nes yra pamirštami ir paliekami per ilgai.

Kad taip nenutiktų, pasinaudokite patarimais, kurie leis nešvaistyti maisto. Kiaušinių baltymus, kurie tapo nebereikalingi, galima užšaldyti ir naudoti vėliau. Norėdami tai padaryti, supilkite baltymus į indą, tinkamą šaldyti. Puikus pasirinkimas būtų maži plastikiniai indai padažams su dangteliais.

Tiesiog supilkite baltymus į tokį indą ir laikykite šaldiklyje, kol prireiks. Baltymai turi būti atšildyti kambario temperatūroje. Baltymai, kuriems buvo atlikta tokia operacija, taip pat  tinkami vartoti, kaip ir švieži.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

10 ženklų, kad jūsų telefonas buvo nulaužtas. Kaip tai patikrinti dabar!

Išmanieji telefonai gali viską – nuo bankinių operacijų iki vaizdo skambučių ar išmaniųjų namų valdymo. Tačiau toks priklausymas nuo įrenginio gali atsigręžti prieš jus,...

Dirbtinis intelektas pakeis žmones: kas gali likti darbo iki 2030 metų

Dirbtinis intelektas (DI) sparčiai keičia pasaulį ir perrašo daugelio profesijų ateitį. Vis daugiau įmonių investuoja į procesų automatizavimą, siekdamos efektyvumo ir konkurencinio pranašumo, tačiau...
---