Penktadienis, 17 sausio, 2025

Naujausi

Svogūnų kubeliai: tiesiog paimame ir naudojame

Patogūs svogūnų kubelių paruoštukai, kad nereikėtų kaskart jų ruošti.

Kiekvieną kartą pjaustyti svogūnus salotoms ar kepimui yra labai varginantis darbas, o kvapas ilgai išlieka. Šią problemą galima išspręsti paprastai: iš anksto pasigaminkite patogius svogūnų laiškų kubelius ir jums nereikės jų ruošti. Tada juos tiesiog išimkite ir naudokite pagal poreikį.

Reikia 80 g svogūnų laiškų (kiekis nurodytas tik kaip pavyzdys, rekomenduojame naudoti daugiau svogūnų ir proporcingai daugiau kitų ingredientų), 80 g petražolių, 40 g lydyto sviesto, druskos ir pipirų pagal skonį.

Suberkite svogūnus ir petražoles, ir sudėkite į trintuvą. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir įpilkite ištirpinto sviesto. Viską sutrinkite iki vientisos masės.

Sudėkite mišinį į ledų formeles ir padėkite į šaldiklį. Palikite šaldiklyje, kol svogūnai užšals ir bus paruošti.

Vaizdo įrašo medžiaga:

Jei norite, į svogūnų masę galite įdėti česnakų ir įvairių prieskoninių žolelių, kad skonis būtų įvairesnis.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---