Pirmadienis, 21 balandžio, 2025

Naujausi

Pasigaminkite tirštą pomidorų pastą nevirdami jos valandų valandas

Paruoškite skanią ir sveiką, labai tirštą pomidorų pastą – tokią, kad net šaukštas nenuskęs. Pastos nereikės virti 3 valandas.

Pirmiausia pomidorus pertrinkite per sulčiaspaudę. Palikite sultis inde 1-1,5 valandos.

Kaip matote nuotraukoje viršuje ir apačioje, sultys atsiskyrė į minkštimą ir skaidrias sultis.

Atskirkite minkštimą ir sudėkite jį į atskirą indą. Sulčių skysčio neišpilkite.

Tuo tarpu, kol sultys nusistovi, pomidorus, pertrintus per kiaurasamtį, virkite ant viryklės žemoje temperatūroje 1-1,5 valandos. Tada visą minkštimą sutrinkite panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės.

Sudėkite pomidorų pastą į švarius stiklainius. Ant viršaus užpilkite karšto aliejaus (įkaitus pradės kilti burbuliukai) ir uždarykite dangteliais. Dėl aliejaus pomidorų pasta nepradės pelyti ir išsilaikys ilgus metus!

Likusias sultis galima išgerti arba panaudoti vietoj vandens konservuojant pomidorus.

Daugiau informacijos apie tai, kaip pasigaminti pomidorų pastą namuose, rasite toliau pateiktame vaizdo įraše:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Pirmadienio Juokų Horoskopas (Balandžio 21 d.): Meilės Bombos Laukia Trijų Zodiako Ženklų—Jaučiatės Sėkmingi, Bičiuli?

Ką visata jums šiandien suplanavo? Gaukite išskirtinį žvilgsnį į savo likimą ir priimkite artėjančias galimybes! 🌺 Detalės jūsų laukia žemiau. ♒ Vandenis (sausio 20...

Ne tik gimimo data, bet ir laikas daro įtaką žmogaus likimui

Nuo senų laikų žmonės bandė suprasti, kas lemia jų gyvenimo kelią — kodėl kai kurie sulaukia sėkmės lengvai, o kitiems tenka įveikti daugybę kliūčių....
---