Varškės tešlos suktinukai su uogiene: puikus saldumynas bet kokiai progai!

Redaktorė Rasa
1 min. skaitymo

Tai puikus pasirinkimas šeštadienio priešpiečiams.

Sudedamosios dalys:

Tešlai:

  • Varškė – 200 g
  • Kiaušiniai – 3 vienetai
  • Cukrus – 3 valgomieji šaukštai
  • Augalinis aliejus – 1 valgomasis šaukštas
  • Miltai – 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai – 1 šaukštelis

Įdarui:

  • Uogienė arba džemas

Paruošimo būdas:

  1. Kiaušinius ir cukrų suplakite plaktuvu, tada sudėkite varškę, miltus, sviestą ir kepimo miltelius.
  2. Gerai išplakite elektriniu maišytuvu.
  3. Iškepkite didelius blynus keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių po 4-5 minutes.
  4. Paruoštus blynus aptepkite uogiene arba džemu, susukite.
  5. Susuktus blynus supjaustykite riekelėmis nedidelėmis porcijomis ir patiekite ant stalo.

Gero apetito!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *