Ketvirtadienis, 9 sausio, 2025

Naujausi

Užpilame vištieną kefyru ir ruošiame skanią vakarienę

Puikus receptas!

Ingredientai:

  • vištienos šlaunelės – 6 vnt.
  • svogūnas – 1 galva
  • česnakai – 3 skiltelės
  • druska ir prieskoniai pagal skonį
  • paprika – 1 arbatinis šaukštelis
  • kefyras – 250 ml.
  • bulvės – 1 kg.
  • augalinis aliejus

Gaminimas:

Vištieną nuplaukite, sudėkite į dubenį, suberkite susmulkintą svogūną ir česnaką, druską ir pipirus. Vištieną užpilkite kefyru, supilkite aliejų, išmaišykite ir marinuokite 30 min.

Nuluptas bulvės supjaustykite griežinėliais.

Vištieną sudėkite į kepimo indą, ant viršaus uždėkite bulves. Ant viršaus užpilkite likusį marinatą.

Kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---