Paimame 1 kg mėsos ir 1 kg svogūnų. Net patys kiečiausi gabalėliai taps minkšti

Redaktorė Vida
1 min. skaitymo

Receptas geras tuo, kad pagal jį iš karto galite pagaminti maistą kelioms dienoms, o jei mėsa po to bus laikoma šaldytuve, ji bus minkšta ir pašildžius. Svogūnai bet kokią mėsą padarys minkštą ir švelnią.

Mūsų ingredientai:
Mėsa (bet kokia) – 1 kg
Svogūnai – 1 kg
Druska, pipirai, prieskoniai pagal skonį.
Augalinis aliejus
Gaminimas:
Mėsą supjaustykite vidutiniais gabalėliais, smulkiai supjaustykite svogūnus.
Pradžiai į storasienę keptuvę supilkite augalinį aliejų, sudėkite svogūnus ir pakepinkite iki skaidrumo.
Tada suberkite prieskonius, druską, pipirus ir šiek tiek paprikos. Viską sumaišykite.
Po kelių minučių sudėkite mėsą. Troškiname 1,5 valandos. Jei reikia, įpilkite vandens.
Skanaus!
Vaizdo įrašo medžiaga:
TAGGED:
Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *