Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Pamirškite džiūvėsėlius, taip paruoštas kalafioras skaniau nei mėsa: šis receptas yra nuostabus!

Labai skanūs ir traškūs žiediniai kopūstai, minkšti viduje ir traškūs išorėje. Juos ruošiant nereikės džiūvėsėlių, o pagal „YouTube“ kanalo instrukcijas juos gali paruošti kiekvienas.

Jums reikės:

  • 1 žiedinio kopūsto
  • 1 stiklinės vandens
  • 1 puodelio kvietinių miltų (110 g)
  • 1 arbatinio šaukštelio maltų raudonųjų paprikų miltelių (4 g)
  • 1 arbatinio šaukštelio aitriosios paprikos miltelių (4 g)
  • 1 arbatinio šaukštelio ciberžolės (4 g)
  • 1 arbatinio šaukštelio čiobrelių (4 g)
  • 1 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų grūdelių (4 g)
  • 1 arbatinio šaukštelio druskos (4 g)
  • 2 kiaušinių
  • 2 šaukštų pieno (15 ml)
  • Aliejus kepimui

Gaminimo eiga:

Nuplaukite žiedinius kopūstus.

Supjaustykite plačiais griežinėliais.

Dabar į keptuvę įpilkite 200 ml vandens.

Leiskite vandeniui užvirti.

Kalafiorų griežinėlius virkite 7-8 minutes.

Tada žiedinio kopūsto griežinėlius išimkite.

Paruoškite mišinį paniravimui.

Dubenyje sumaišykite sausus ingredientus.

Kitame dubenyje išplakite kiaušinius su pienu.

Pirmiausia žiedinius kopūstus apvoliokite miltuose.

Tada apvoliokite kiaušinių masėje ir vėl miltuose.

Kepkite aliejuje iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Patiekite su daržovėmis ir mėgstamu padažu.

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---