Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Išbandykite salotas „Tbilisis” – mano firminį patiekalą jau 10 metų!

Paprastai draugai puola girti šį patiekalą vos paragavę!

Sudėtis:

1 skardinė raudonųjų pupelių

200–250 g virtos jautienos

1 vidutinio dydžio raudonasis svogūnas

1 raudonoji paprika

pusė aitriojo pipiro

2-3 skiltelės česnako

50 gramų graikinių riešutų

gera sauja kalendros

malti juodieji pipirai

Padažui:

alyvuogių aliejus ir vyno acto

Paruošimo būdas:

1. Svogūną supjaustome plonais žiedeliais.

Jei svogūnai yra naminiai, t.y. sultingi ir aštrūs, tada geriau supjaustyti ir panardinti į karštą vandenį 2 minutėms. Priešingu atveju svogūnų skonis užgoš visas salotas.

2. Pašalinkite sėklas iš paprikų ir supjaustykite juostelėmis.

3. Supjaustykite mėsą kubeliais. Taip pat kruopščiai pašalinkite sėklas iš aitriojo pipiro ir smulkiai supjaustykite.

4. Česnakai gali būti supjaustyti arba išspausti.

5. Iš skardinės pupeles sudėkite į vandenį ir nuplaukite.

6. Į dubenį sudėkite svogūną, jautieną, paprikas, česnaką, smulkintą kalendrą, skrudintus ir smulkiai supjaustytus graikinius riešutus.

7. Įberkite druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį.

8. Padarykite padažą iš 4-5 šaukštų alyvuogių aliejaus ir 1 šaukšto vyno acto.

9. Užpilkite padažą ant salotų. Išmaišykite.

Skanaus!

 

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---