Šį greitai paruošiamą pievagrybių patiekalą galite pasigaminti labai greitai, kai tik jus netikėtai užklups alkis. Šis patiekalas labai skanus, sotus, ir jam pagaminti reikės vos kelių ingredientų.
Išbandykite ir įsitikinsite, kad šie grybai dar niekada nebuvo tokie skanūs!
Vadovaukitės šiuo „YouTube“ kanale rastu receptu.
Jums reikės:
- 400 g nuvalytų ir nuplautų pievagrybių
- 3 šaukštų alyvuogių aliejaus
- 1 valgomojo šaukšto sviesto
- 1 valgomojo šaukšto paprastų miltų
- 1,5 stiklinės šalto pieno
- Druskos
- Juodųjų maltų pipirų
- Čederio sūrio
- Maltų raudonųjų paprikų miltelių
Gaminimo eiga:
Nuvalytus grybus supjaustykite mažesniais griežinėliais.
Sudėkite juos į keptuvę ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Iš pradžių juos kepkite ant didesnės ugnies.
Visą laiką maišykite.
Kepkite juos tol, kol grybai išskirs vandenį ir vėl jį sugers.
Tada įdėkite šaukštą sviesto.
Toliau troškinkite, kol visas sviestas ištirps.
Tada grybus pabarstykite šaukštu miltų.
Po to viską nuolat maišydami troškinkite apie 3 minutes.
Galiausiai grybus užpilkite šaltu pienu.
Troškinkite, kol pienas sutirštės.
Pagardinkite druska ir pipirais.
Nuolat maišydami užvirkite.
Galiausiai pabarstykite tarkuotu Čederio sūriu.
Pabarstykite maltų raudonųjų paprikų milteliais.
Galėsite ragauti, kai sūris pilnai išsilydys.
Viskas baigta!
Galite patiekti su šviežia duona ar bandelėmis.
Mėgaukitės maloniu skoniu!
Vaizdo įrašo medžiaga: