Šeštadienis, 11 sausio, 2025

Naujausi

Paprastas išskirtinio vanilinio pyrago receptas. Purus desertas su migdolais, kuris tirps burnoje!

Paruoškite nepaprastai skanų ir lengvą vanilinį pyragą, kuris jums tikrai patiks. Rekomenduojame šį puikų receptą, nes šį pyragą pagal šį receptą lengva pagaminti ir jis tikrai taps labai mėgstamu jūsų namuose.

Pagal šį „YouTube“ kanalo receptą paruošite šį itin skanų vanilinį pyragą.

Jums reikės:

  • 90 g paprastų miltų
  • 1/2 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 40 g cukraus
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 60 g augalinio aliejaus
  • 60 g pieno
  • 4 kiaušinių trynių
  • 1 arbatinio šaukštelio vanilės esencijos
  • 4 kiaušinių baltymų
  • 1/2 šaukštelio acto (galite naudoti ir citrinos sultis)
  • 60 g cukraus

Kremui:

  • 190 g nesūdyto sviesto
  • 150 g cukraus pudros
  • 1/4 šaukštelio druskos
  • 70 g plakamos grietinėlės

Gaminimo eiga:

Kiaušinių trynius atskirkite į didelį dubenį, suplakite plaktuvu, suberkite cukrų, druską.

Maišykite, kol cukrus ištirps.

Tada supilkite aliejų, įmaišykite pieną, vanilės esenciją ir viską išplakite.

Į mišinį per sietelį persijokite miltus ir kepimo miltelius, ir maišykite tol, kol gausis vientisa tešla.

Kitame dubenyje vidutiniu greičiu išplakite kiaušinių baltymus iki putų, supilkite actą ir dar kartą išplakite.

Plakant pamažu suberkite cukrų ir plakite, kol susidarys standžios putos.

Į tešlą palaipsniui, po trečdalį, įmaišykite išplaktus baltymus.

Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi, supilkite tešlą, tolygiai paskirstykite ir kelis kartus pakratykite, kad neliktų oro burbuliukų.

Kepimo skardą pašaukite į iki 160°C temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 25-30 minučių.

Dabar paruoškite kremą. Dubenyje nedideliu greičiu išsukite minkštintą sviestą su cukraus pudra.

Tada suberkite druską, pamažu plakant supilkite grietinėlę ir maišykite, kol gausite tirštą kremą.

Išimkite biskvitą iš kepimo skardos, nuimkite kepimo popierių, nupjaukite kraštus ir padalykite į 2 dalis.

Vieną biskvito sluoksnį patepkite kremu, jį tolygiai paskirstykite, ant kremo dėkite kitą tešlos sluoksnį ir ant viršaus vėl užtepkite kremą.

Apibarstykite smulkintais migdolais ir patiekite!

Mėgaukitės!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---