Pirmadienis, 21 balandžio, 2025

Naujausi

Tik vienas „slaptas“ ingredientas, ir kotletai bus neapsakomai skanūs!

Mano svečiai ne kartą bandė išsiaiškinti, koks yra „slaptas“ šių kotletų ingredientas, tačiau jiems nepavyko. Viskas yra labai paprasta – vietoj batono į kotletus dedu juodos duonos, kuri mėsai suteikia rafinuotai švelnų skonį.

Į 1 kg maltos mėsos dėkite ketvirtadalį duonos kepalo. Duona neužgoš mėsos skonio, tačiau ją suminkštins ir sugers skysčių perteklių.

Duoną supjaustykite mažais gabalėliais. Užpilkite vandeniu arba pienu. Palikite pastovėti, kol duona suminkštės. Nusunkite vandenį ir įmaišykite duoną į maltą mėsą.

Vietoj vandens ar pieno taip pat galite naudoti naminį majonezą, natūralų jogurtą ar mineralinį vandenį. Kai kurie virtuvės šefai naudoja ir lydytą sviestą ar net smulkintus svogūnus, kurie išskiria nemažai sulčių.

Taip paruoštus kotletus kepkite kaip esate įpratę. Garantuojame – toks patiekalas tikrai maloniai nustebins jūsų svečius!

Linkime gero skonio!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Saldus derlius savo rankomis: išsamus aviečių auginimo vadovas

Avietės – vienos populiariausių ir gardžiausių uogų, kurias nesunku užsiauginti savo sode ar net balkone. Šios daugiametės uogakrūmės ne tik džiugina saldžiais vaisiais, bet...

Norite mesti rūkyti? Įvardijo paprastą, veiksmingą būdą

Nikotino priklausomybė yra rimta problema, prilygstanti priklausomybei nuo alkoholio ar kitų psichoaktyviųjų medžiagų. Vis dėlto, pasak gydytojo narkologo ir psichiatro Jevhen Skrypnyk, jos atsikratyti...
---