Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Rauginti kopūstai su burokėliais

Paruošti tokius kopūstus bus tikrai paprasta, o šį receptą norėsite įsiminti ir kartoti dar ne vieną kartą. Žinoma, tai tikrai nėra pats įmantriausias patiekalas, tačiau jis jums tikrai patiks.

Jums reikės:

  • 900 g kopūstų
  • 1 burokėlio
  • 1 obuolio
  • 6 česnako skiltelių
  • 120 ml obuolių sidro acto
  • 3 valg. š. cukraus
  • 2 valg. š. druskos
  • Lauro lapo
  • 6 kvapiųjų pipirų
  • 700 ml vandens

Kaip gaminti?

Pirmiausia paruoškite marinatą: į puodą supilkite vandenį, suberkite cukrų, druską, įdėkite lauro lapą ir kvapiuosius pipirus. Viską užvirinkite ir išjunkite ugnį. Supilkite obuolių sidro actą.

Smulkiai supjaustykite česnaką, nulupkite obuolį ir supjaustykite gabalėliais (be sėklų). Sutarkuokite burokėlį, supjaustykite kopūstą.

Stiklainiuose sluoksniuokite ingredientus: pirmiausia dėkite kopūstus, tada česnakus, burokėlius ir obuolius. Sluoksniuokite tol, kol baigsis visi ingredientai.

Užpilkite marinatu, užsukite dangtelius. Po 12 valandų jau galėsite ragauti!

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---