Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Bulvių „grybukai“ su padažu

Norite nustebinti savo šeimos narius ar svečius? Paruoškite šiuos bulvių „grybukus“ – galite net neabejoti, kad toks patiekalas paliks tikrai puikų įspūdį.

Jums reikės:

  • 700 g bulvių
  • Žiupsnelio druskos
  • 4 arb. š. krakmolo
  • 50 ml augalinio aliejaus
  • 20 g sviesto
  • Žiupsnelio aitriųjų paprikų miltelių
  • 3 česnako skiltelių
  • 2 valg. š. obuolių sidro acto
  • 100 ml sojų padažo
  • Šiek tiek smulkintų krapų

Kaip gaminti?

Nuskuskite bulves ir apvirkite sūdytame vandenyje, kol suminkštės. Sutrinkite trintuve, sumaišykite su krakmolu.

Iš gautos masės formuokite rutuliukus ir kiekvieną rutuliuką įspauskite butelio kakleliu. Gauta forma turi priminti pievagrybį.

Smulkiai supjaustykite svogūną ir  česnaką. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir įdėkite sviesto. Suberkite smulkintus svogūnus ir česnakus, įberkite aitriųjų paprikų miltelių. Kepkite maždaug dvi minutes.

Į keptuvę supilkite sojų padažą ir actą, suberkite bulvinius „grybus“ ir kepkite iš abiejų pusių po 5 minutes. Papuoškite krapais.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---