Šeštadienis, 11 sausio, 2025

Naujausi

Minkštos kepenėlės garstyčių padaže

Vadovaudamiesi žemiau pateiktais patarimais, galėsite paruošti minkštas ir tikrai puikaus skonio kepenėles, kurias galite patiekti su bulvių koše ar kitu garnyru.

Jums reikės:

  • 700 g jautienos kepenėlių
  • 8 valgomųjų šaukštų grietinės
  • 2 svogūnų
  • 3 česnako skiltelių
  • 2 arbatinių šaukštelių garstyčių
  • Druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

Kaip gaminti?

Gerai nuplaukite kepenėles, susmulkinkite.

Susmulkinkite svogūnus ir česnako skilteles.

Kepenėles užplikykite vandeniu, palikite 5-7 minutes pastovėti.

Pakepinkite svogūnus. Suberkite smulkintas česnako skilteles.

Paruoškite padažą: sumaišykite grietinę ir garstyčias, įberkite druskos ir pipirų.

Į keptuvę su svogūnais ir česnakais supilkite padažą, sudėkite vandenyje mirkytas kepenėles.

Kepkite maždaug 5 minutes, kartas nuo karto pamaišykite.

Uždenkite keptuvę dangčiu, troškinkite 10-12 minučių.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---