Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Geras dešros pakaitalas: naudokite kitus ingredientus ir kaskart gaukite kito skonio užkandį

Ingredientai

  • vištiena – 1,5–2 kg,
  • želatina – 30 g,
  • druska – 1,5–2 arb. šaukšteliai,
  • lauro lapas – 3 vnt.,
  • pipirai, prieskoniai – pagal skonį,
  • česnakai – 8–10 skiltelių.

Gaminimo eiga

Vištieną supjaustytą gabalėliais, dėkite į greitpuodį, pabarstykite druska, pipirais ir želatina, įdėkite lauro lapelį. Supilkite 50 ml vandens. Troškinkite 3 valandas.

Išimame mėsos gabaliukus, atvėsiname ir išimame kaulus. Susmulkintą mėsą sudedame į formą, sumaišome su smulkintais česnakais. Sudedame į šaldytuvą kelioms valandoms, kad vištiena gerai sustingtų. Tada išimame iš formos ir supjaustome porcijomis. Puikiai tiks kaip dešros pakaitalas ant sumuštinių.

Kaskart gamindami, galite rinktis vis kitą mėsą ar papildomai įdėti morkų, žirnelių ir pan. Taip kaskart turėsite šiek tiek kitokį patiekalą.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---