Pirmadienis, 21 balandžio, 2025

Naujausi

Nuostabus obuolių pyragas su pudingu, purus ir labai skanus. Visi norės šio recepto!

Puikus obuolių pyragas su įdaru, jis yra nepaprastai skanus ir tuo pat metu labai paprastai paruošiamas.

Jums reikės:

  • 125 g sviesto
  • 125 g cukraus
  • 250 g paprastų miltų
  • 1 šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės
  • 2 kiaušinių
  • 1 pakelio vanilinio cukraus
  • 2 šaukštelių kepimo miltelių

Įdarui:

  • 1/2 pakelio vanilinio pudingo miltelių
  • 250 ml pieno
  • 30 g cukraus
  • 1 kiaušinio
  • 1 kg obuolių – puikiai tinka rūgštesni

Apibarstymui:

  • 200 g paprastų miltų
  • 100 g cukraus pudros
  • 125 g sviesto
  • 1 pakelio vanilinio cukraus

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimo eiga:

Tešlos paruošimas:

Sviestą išplakite iki vientisos masės, suberkite paprastą ir vanilinį cukrų bei tarkuotą citrinos žievelę.

Įmuškite po vieną kiaušinį ir gerai išmaišykite.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir atsargiai išmaišykite, paruoštą tešlą supilkite į riebalais išteptą formą.

Įdaro paruošimas:

Sumaišykite pudingo miltelius, pieną, cukrų ir kiaušinio trynį iki vientisos masės ir užvirkite.

Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir įmaišykite į atvėsusį mišinį.

Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Ruošdami trupinius apibarstymui, rankomis sumaišykite minkštą sviestą su biriais ingredientais.

Ant tešlos paskleiskite pudingą, sudėkite obuolius ir ant viršaus užberkite trupinius.

Kepkite 165 laipsnių temperatūroje apie 60 minučių.

Leiskite atvėsti ir išimkite iš formos.

Linkime gero skonio!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Istorikė papasakojo, ką valgė Jėzus Kristus

Ar kada nors susimąstei, ką valgė Jėzus Kristus savo kasdienybėje? Nors daugelis žino apie simbolinius produktus, tokius kaip nerauginta duona ir vynas per Paskutinę...

Šie du produktai mažina kraujospūdį efektyviau nei atsisakymas druskos

Druskos ribojimas jau seniai laikomas pagrindiniu būdu sumažinti arterinį kraujospūdį. Tačiau nauji tyrimai rodo, kad kai kurie produktai gali būti dar efektyvesni ir juos...
---