Jums šis receptas tikrai patiks – pagal jį pagamintas pyragas yra skanus ir labai paprastai paruošiamas.
Šį receptą jums radome „YouTube“ kanale.
Jums reikės:
- 250 g vynuogių
- 20 g sviesto
- 1 šaukšto cukraus
- 1 kiaušinio
- 50 g cukraus
- 8 g vanilinio cukraus
- Žiupsnelio druskos
- 60 ml druskos
- 2 šaukštų natūralaus jogurto
- 60 ml pieno
- 160 g paprastų miltų
- 8 g kepimo miltelių
Gaminimo eiga:
Pirmiausia paruoškite vynuoges.
Jas nuplaukite ir, jei reikia, pašalinkite sėklas.
Išplakite kiaušinius su paprastu ir vaniliniu cukrumi.
Įpilkite aliejaus, pieno, natūralaus jogurto ir išmaišykite.
Suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius.
Sumaišykite vientisą tešlą.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir įberkite šaukštą cukraus.
Cukrus turi pradėti karamelizuotis.
Į keptuvę sudėkite paruoštas vynuoges.
Tada supilkite tešlą – ją tolygiai paskirstykite per visą keptuvės paviršių.
Uždenkite dangčiu ir kepkite 10-15 minučių.
Apverskite ir leiskite kepti dar 5-7 minutes.
Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: