Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Ypatingas būdas vištienos krūtinėlei paruošti. Taip paruošta mėsa yra daug sultingesnė ir minkštesnė!

Yra daug receptų, kaip paruošti vištienos krūtinėlę. Iš pirmo žvilgsnio ir šis būdas jums gali pasirodyti gana įprastas.

Tačiau šiame straipsnyje sužinosite puikų virėjo triuką, kaip paruošti vištienos mėsą, kad ji būtų sultingesnė ir minkštesnė!

Jums reikės:

  • Stiklinės, kurios tūris yra 200 ml
  • 500 g vištienos krūtinėlės
  • 2 svogūnų
  • 1,5 šaukšto sviesto
  • 400 g pievagrybių
  • 150 g tarkuoto sūrio

Padažui:

  • 2 šaukštų paprastų miltų
  • 1,5 šaukšto sviesto
  • 1 indelio grietinės
  • Druskos
  • Prieskonių pagal skonį

Gaminimo eiga:

Pirmiausia pasūdytame vandenyje išvirkite vištieną, kol ji suminkštės.

Tuo tarpu svogūną supjaustykite smulkiais gabalėliais ir pakepinkite svieste, kol pasidarys rudai auksinės spalvos.

Grybus taip pat supjaustykite smulkiais gabalėliais ir apkepkite kartu su svogūnu.

Kad grybai būtų sultingi, troškinkite juos ant silpnos ugnies, uždengę dangčiu apie 10 minučių.

Išvirtą mėsą supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su grybais.

Sausoje keptuvėje pakepinkite miltus.

Tada sumaišykite juos su sviestu.

Kartu pakepinkite dar kelias minutes.

Supilkite grietinę ir gerai išmaišykite, kad neliktų gabalėlių.

Suberkite grybus su mėsa ir sudėkite į mažą kepimo indą.

Pabarstykite tarkuotu sūriu.

Kepkite 10-15 minučių, kad sūris išsilydytų.

Viskas baigta!

Galite patiekti su savo mėgstamu garnyru.

Linkime gero skonio!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---