Antradienis, 22 balandžio, 2025

Naujausi

Nedaug žmonių žino šį puikų receptą! Skaniausios bandelės su varške ir razinomis!

Pagal šį receptą pagaminta tešla yra tikrai fantastiška, o ji yra tokia išskirtinė tik dėl vieno ingrediento!

Tai paprastas medus, kurio dėka tešla bus daug geresnio skonio, ji bus minkšta ir itin puri. Išbandykite ir įsitikinkite patys!

Jums reikės:

  • šilto pieno – 300 ml
  • paprastų miltų – 500 – 520 g
  • sausų mielių – 10 g
  • cukraus – 3-4 šaukštų
  • medaus – 2 šaukštų
  • druskos – žiupsnelio
  • aliejaus – 50 ml

Įdarui:

  • varškės – 360 g
  • cukraus – 2-3 šaukštų
  • vanilinio cukraus – 10 g
  • razinų – 80-100 g
  • sviesto – 20 g
  • kiaušinio – 1 vnt.

Patepimui:

  • Aliejaus su kiaušinio tryniu ir vienu šaukšteliu pieno

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimo eiga:
  1. Į gilų dubenį supilkite 300 ml pieno, įberkite 10 g sausų mielių, žiupsnelį druskos, 4 šaukštus cukraus ir viską gerai išmaišykite.
  2. Tada įpilkite 50 ml aliejaus, taip pat du šaukštus medaus, įberkite 500-520 g miltų ir vėl viską sumaišykite.
  3. Minkykite tešlą ir apkloję medvilniniu audiniu, leiskite jai pakilti maždaug valandą.
  4. Tuo tarpu paruoškite įdarą.
  5. Atskirame dubenyje sumaišykite 360 ​​g varškės, 3 šaukštus cukraus, 10 g vanilinio cukraus, 20 g sviesto.
  6. Gautą tešlą iškočiokite ant stalviršio.
  7. Užtepkite varškės įdaro sluoksnį ir paskleiskite tolygiai ant varškės įdaro razinas.
  8. Susukite tešlą.
  9. Supjaustykite gabalėliais, vieną pusę apibarstydami miltais. Į kepimo skardą dėkite ta puse , kurią pavoliojote miltuose, į apačią.
  10. Uždenkite audiniu ir kol orkaitė sušils, leiskite bandelės šiek tiek pakilti.
  11. Kai visos bandelės pakils ant kepimo popieriumi išklotos skardos, beliks tik jas patepti kaušiniu, sumaišytu su aliejumi ir pienu, ir pašauti į įkaitintą iki 180°C temperatūros orkaitę maždaug 25 minutėms.

Paruoštas bandeles apibarstykite cukraus pudra. Skanaus!

Vaizdo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---