Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Uždėkite maltą mėsą ant paprastų kopūstų ir skanūs pietūs bus paruošti!

Fantastiška idėja lengviems ir greitiems kopūstų su malta mėsa pietums!

Šį receptą jums radome „YouTube“ kanale.

Jums reikės:

  • maltos mėsos – 400 g
  • druskos – 10 g
  • muskato riešuto – 5 g
  • juodųjų pipirų – 5 g
  • raudonėlio – 5 g
  • česnako miltelių – 5 g
  • saldžiųjų paprikų miltelių- 5 g
  • svogūno – 1 vnt.
  • kopūsto – 1 vnt.
  • natūralaus jogurto – 150 g
  • pomidorų pastos – 20 g
  • petražolių – 5 g
  • svogūnų laiškų – 5 g
  • kepimo formos, kurios dydis 35 cm x 40 cm

Gaminimo eiga:

Kopūstą supjaustykite griežinėliais.

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir ant jos išdėliokite kopūstų griežinėlius.

Dabar paruoškite visus ingredientus, kurie reikalingi maltos mėsos įdarui.

Faršą sumaišykite su smulkiai supjaustytais svogūnais, pagardinkite druska ir prieskoniais.

Kruopščiai sumaišykite ir uždėkite paruošto mėsos įdaro ant kiekvieno kopūstų gabalo.

Dar galite pagardinti mėgstamais prieskoniais.

Dubenyje sumaišykite jogurtą, pomidorų pastą, svogūnų laiškus ir petražoles.

Sumaišykite ir paskleiskite ant maltos mėsos.

Kepkite 180°C temperatūroje apie 45 minutes.

Linkime gero skonio!

Vaizdo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---