Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Labai skani kepta višta. Jūs tokios dar nevalgėte – mėsa minkšta ir sultinga, o odelė traški!

Ši kepta višta pagal „YouTube“ kanalo receptą yra neįtikėtinai skani ir traški.

Išbandykite šį receptą ir tikrai nenusivilsite!

Jums reikės:

  • Visos vištos
  • 40 g kambario temperatūros sviesto
  • 1/2 šaukšto čiobrelių
  • druskos, juodųjų pipirų pagal skonį
  • 5-6 skiltelių česnako
  • 2 bulvių
  • 1 svogūno
  • 1/2 šaukšto pomidorų pastos
  • 50 ml augalinio aliejaus
  • 160 ml šilto vandens
  • Stiklainio

Gaminimo eiga:

  • Iš vakaro vištą nuplaukite, išdžiovinkite ir pasūdykite.
  • Įdėkite į šaldytuvą ir palikite per naktį.
  • Bulves ir svogūnus nulupkite, supjaustykite stambesniais gabalėliais, česnaką – plonais griežinėliais.
  • Viską sudėkite į stiklainį.
  • Kambario temperatūros sviestą sumaišykite su čiobreliais, juodaisiais pipirais ir viena tarkuota česnako skiltele.
  • Gerai išmaišykite.
  • Pakelkite vištienos odą ir po ja paskirstykite sviesto įdarą.

  • Atskirame dubenyje sumaišykite pomidorų pastą su druska, maltais pipirais, augaliniu aliejumi ir šiltu vandeniu.
  • Šį užpilą supilkite į stiklainį su paruoštomis bulvėmis, svogūnais ir česnaku.

  • Dabar ant stiklainio užmaukite vištą ir pabarstykite maltais raudonaisiais pipirais.
  • Viršuje įkiškite du dantų krapštukus.
  • Ant jų pritvirtinkite kepimo popieriaus gabalėlį, kad iš viršaus vištiena nesudegtų.

  • Dėkite į įkaitintą orkaitę.
  • Kepkite 185°C temperatūroje apie 1 valandą ir 10 minučių.

  • Paruošta, galite patiekti!

Gero apetito!

Vaizdo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---