Šeštadienis, 11 sausio, 2025

Naujausi

Paruoškite šias lazdeles iš tešlos su kefyru per 10 minučių ir skanaukite šį nuostabų užkandį!

Išskirtinės lazdelės pagal šį „YouTube“ kanalo receptą yra puikus užkandis, kuris ant stalo atsiras vos per 10 minučių!

Jums reikės:

  • 250 ml kefyro
  • 2 kiaušinių
  • 450 g paprastų miltų
  • 1 arbatinio šaukštelio sodos
  • 1 arbatinio šaukštelio druskos
  • 100 g kietojo sūrio
  • 60 g svogūnų laiškų

Gaminimo eiga:

  1. Pirmiausia į stiklinę su kefyru įdėkite sodos ir gerai išmaišykite.
  2. Supilkite viską į dubenėlį ir įmuškite kiaušinius.

Įberkite druskos ir viską gerai išmaišykite.

  1. Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir įdėkite smulkiai supjaustytus šviežius svogūnų laiškus.

Į indą su kefyru ir kiaušiniais suberkite abu šiuos ingredientus.

  1. Palaipsniui sijodami miltus, suminkykite tešlą.

  1. Pabarstykite darbinį paviršių miltais ir padėkite ant jo tešlą.

Minkykite toliau, kol tešla pasidarys vienalytė ir nelipni.

  1. Tešlą iškočiokite į 2–3 cm storio stačiakampį ir supjaustykite gautą paplotėlį platesnėmis juostelėmis.

Arba galite supjaustyti tešlą pagal savo pageidavimus.

  1. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir kepkite tešlos juosteles iš abiejų pusių, kol lengvai pagels.

  1. Sudėkite juos ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius ir patiekite ant stalo.

Pagal savo skonį šiuos sūrio pagaliukus galite patiekti su įvairiais padažais.

Gero apetito!

Vaizdo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---