Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Šis patiekalas skanesnis už mėsą. Gaminsite du kartus per savaitę!

Šis patiekalas skanesnis už mėsą. Gaminsite du kartus per savaitę!

Puikus ir traškus žiedinis kopūstas, kuris yra puikaus skonio, minkštas viduje ir traškus paviršiuje. Jums nereikia džiūvėsėlių, o pagal „YouTube“ kanalo pateiktas instrukcijas tikrai kiekvienas gali tai padaryti!

Jums reikės:

  • 1 žiedinio kopūsto
  • 1 stiklinės vandens
  • 1 puodelio paprastų kvietinių miltų (110 g)
  • 1 arbatinio šaukštelio maltų raudonųjų paprikų (4 g)
  • 1 arbatinio šaukštelio čili pipirų (4 g)
  • 1 arbatinio šaukštelio ciberžolės (4 g)
  • 1 arbatinio šaukštelio čiobrelių (4 g)
  • 1 šaukštelio juodųjų pipirų (4 g)
  • 1 arbatinio šaukštelio druskos (4 g)
  • 2 kiaušinių
  • 2 šaukštų pieno (15 ml)
  • Kepimo aliejaus

Gaminimo eiga:

Žiedinį kopūstą nuplaukite ir supjaustykite storais griežinėliais.

Dabar į keptuvę įpilkite 200 ml vandens ir leiskite jam užvirti.

7–8 minutes virkite žiedinių kopūstų riekeles.

Tada žiedinį kopūstą ištraukite.

Paruoškite paniravimo mišinį.

Sumaišykite visus ingredientus dubenyje.

Kitame dubenyje išplakite kiaušinius su pienu.

Žiedinius kopūstus pirmiausia pavoliokite į miltus, tada į kiaušinius ir vėl į miltus.

Kepkite aliejuje iš abiejų pusių, kol pagels.

Patiekite su daržovėmis ir mėgstamu padažu.

Gero apetito!

Vaizdo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---