Ketvirtadienis, 20 kovo, 2025

Naujausi

Kaip išlaikyti šviežias ir kvapnias braškes per žiemą?

Galėsite  valgyti visą žiemą!

Atėjo šviežių daržovių, vaisių ir uogų sezonas. Galite ne tik mėgautis gaiviais skoniais ir aromatais, bet ir pasiruošti jų žiemai, kad vėliau parduotuvėje nereikėtų pirkti produktų aukštomis kainomis.

Norint pagaminti ilgai išliekančio skonio braškes, jums reikės šių ingredientų:

  • Braškių.

Gaminimo procesas:

Nuplaukite uogas ir sudėkite jas ant rankšluosčio, gerai nusausinkite.

Sudėkite uogas į uždaromus maišelius, išspauskite orą, uždarykite juos ir įdėkite į šaldiklį.

Likusias uogos reikia sudėti į plastikinius indus ir apibarstyti cukrumi.

Jei dar turite uogų, supilkite jas su cukrumi į indą. 1 kg uogų bus reikalinga 500 g cukraus. Šią masę sumaišykite elektriniu panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės.

Gautą masę supilkite į indelius su braškėmis, uždenkite juos dangteliais ir įdėkite į šaldiklį.

Šis variantas puikiai tiks saldžiam padažui, kurį užpilate ant sūrio pyragų, blynų ir kitų desertų.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---