Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Gaivūs vasaros barščiai su rūgštynėmis: skanūs tiek karšti, tiek ir šalti!

Dažnas patiekalas ant mano stalo!

Ingredientai:

  • šviežios rūgštynės – 150 g
  • bulvės – 250 g
  • svogūnas – 1 vnt.
  • morkos – 1 vnt.
  • česnakas – 2 skiltelės
  • kiaušiniai – 2 vnt.
  • petražolės, svogūnai ir krapai – po 15 g
  • augalinis aliejus – 2 šaukštai
  • cukrus – 1 šaukštelis
  • pipirai – 1/4 šaukštelio
  • druska pagal skonį
  • vanduo – 1,25 l.
  • grietinė – neprivaloma.

Paruošimas:

  1. Supjaustykite bulves kubeliais. Sutarkuokite morkas, supjaustykite svogūną bei žalumynus.
  2. Supjaustykite rūgštynių lapelius.
  3. Pakepkite svogūnus ir morkas augaliniame aliejuje.
  4. Į kepamus produktus suberkite smulkintą česnaką ir kepkite dar minutę.
  5. Į vandens puodą įdėkite bulves, rūgštynes, krapų ir petražolių stiebus.
  6. Verdant, pagal skonį pasūdykite ir virkite, kol bulvės išvirs.
  7. Tada įberkite žalumynų, pipirų, cukraus, leiskite užvirti, sumažinkite ugnį ir dar virkite apie minutę.
  8. Patiekdami į kiekvieną lėkštę įdėkite grietinės šaukštelį ir pusę kiaušinio.

Gero apetito!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---