Penktadienis, 14 kovo, 2025

Naujausi

Ar pamiršote atšildyti mėsą? Tai teisingas, greitas ir lengvas būdas tai padaryti!

Ar pamiršote atšildyti mėsą, kurią valgysite vakarienei? Nenusiminkite, yra sprendimas!

Pripildykite puodą vandeniu ir pakaitinkite iki maždaug 60 laipsnių temperatūros (puodo dugne turite matyti tik keletą mažų burbuliukų), išjunkite ugnį ir panardinkite mėsą, kaip parodyta vaizdo įraše. Maždaug po 10-13 minučių ji bus paruošta virti.  Žiūrėkite patys toliau pateiktame vaizdo įraše:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Naudingas patarimas, kaip apsaugoti nailonines pėdkelnes. Vėliau galėsite mums padėkoti!

Skubate į darbą, apsimaunate naujas pėdkelnes ir staiga pamatote, kad netyčia praplėšėte skylutę, kuri tęsiasi iki pat kulkšnies. Tokia rytinė situacija, bet kurią moterį...

Ko niekada negalima pilti į kriauklė ir tualetą? Gadinama santechnika

Kartais nesusimąstome, kad įprasti buities veiksmai gali rimtai sugadinti mūsų santechniką. Kai kurios atliekos, kurias esame įpratę pilti į kanalizaciją, gali padaryti didelę žalą...
---