Trečiadienis, 12 kovo, 2025

Naujausi

Drąsus vyras pasineria tiesiai į vieną didžiausių pasaulio bangų! Kas buvo užfiksuota fotoaparate? Neįtikėtina!

Jei virš jūsų pakiltų 15 metrų aukščio banga, paskutinis dalykas, kurį padarytumėte, tikriausiai, yra tiesiog sėdėti ten ir nerti į ją! Bangos yra nepaprastai stiprios ir pernelyg sunku jas įvertinti. Net su 3 metrų aukščio banga yra tikrai baisu susidurti. Tik kelios drąsios sielos pasaulyje išdrįstų tai padaryti, o dauguma iš jų, jei ne visi, yra banglentininkai!

Clarkas Little mėgsta plaukioti, tačiau jis plaukioja labai didelėmis bangomis dėl kitos priežasties, ir čia jis nenaudoja banglentės. Jis tai daro dėl unikalių nuotraukų, kurios tokios būna dėl nusileidusių bangų ant smėlio.

Tokių bangų pavojus fotografui nėra svetimas. Jį kasdien vilioja tokios bangos. Nuotraukos, kurias jam teko padaryti, yra gražios ir didingos. Jose yra pilna šviesos, vandens, judesio ir verti būtų įrėminti ir pakabinti ant sienos, kad visi galėtų juos pamatyti. Kai kurias iš jų galite pamatyti žemiau esančiame vaizdo įraše, kur yra viskas pasakoma apie jo aistrą ir meilę tam, ką jis daro.

Clarkas Little neplanavo kurti karjeros, fotografuodamas bangas. Vieną dieną jis tiesiog atsidūrė paplūdimyje Waimea ir grįžo namo su meno kūriniu, kurį parodė žmonai. Hana pažiūrėjo į nuotrauką ir pamanė, kad jis gali padaryti dar geresnę nuotrauką. Taigi, jis pasiėmė povandeninį fotoaparatą ir nuėjo į paplūdimį. Ji buvo teisi, o nuostabios nuotraukos, kurias jis padarė per visus metus, kalba pačios už save!

Žiūrėkite patys toliau pateiktą vaizdo įrašą ir nedvejodami pasidalykite juo su draugais!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Velykos: patarimai, kaip švęsti šią pavasario šventę su džiaugsmu ir prasme

Velykos – tai ne tik kiaušinių marginimas ir Velykų bobos kepimas. Tai metas, kai galime sustoti, apmąstyti savo gyvenimą ir pasidžiaugti pavasario atgimimu. Štai...

Velykinis avienos kepsnys su rozmarinais ir česnakais

Šis avienos kepsnys – puikus pasirinkimas Velykų stalui. Aromatingi rozmarinai ir česnakai suteikia mėsai nepakartojamą skonį, o lėtas kepimas užtikrina, kad aviena bus minkšta...
---