Vasariški kotletai be duonos, miltų ir kruopų

Redaktore M.
1 min. skaitymo

Artėjant vasarai norisi lengvesnio ir įdomesnio maisto? Garantuojame, kad šie kotletai paliks jums įspūdį! Būtinai išbandykite juos!

pusryčiai

Ingredientai:

  • Vištienos faršas – 600 g
  • Varškė – 80 g
  • Kopūstai – 200 g
  • Kiaušinis – 1 vnt.
  • Krapai – saujelė
  • Česnako milteliai – 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Chmeli-suneli prieskoniai – 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Juodieji pipirai (malti) – pagal skonį
  • Druska – pagal skonį.

kotletai

Gaminimas:

Faršą sumaišykite su druska, česnako milteliais, chmeli-suneli prieskonių mišiniu ir maltais juodaisiais pipirais. Varškę sumaišykite su kiaušiniu ir sudėkite į faršą. Suberkite plonai supjaustytus krapus ir kopūstus, viską kruopščiai išmaišykite.

Drėgnomis rankomis suformuokite kotletus ir dėkite juos ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi. Kepkite kotletus iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *