Vaikams tai patinka!
Ingredientai:
- mielinė tešla – 500 gramų
- pieniškos dešrelės – 10 vnt.
- bulvių košė – puodelis
- miltai
Paruošimas:
- Pagaminkite bulvių košę su sviestu ir pienu.
- Tešlą iškočiokite į dešros formą, tada supjaustykite mažais gabalėliais ir iš jos iškočiokite paplotėlį.
- Paplotėlio viduryje padėkite 1 valgomąjį šaukštą bulvių košės ir paskleiskite šiek tiek į šonus. Dėkite dešrelę į vidurį. Iš kiekvienos pusės padarykite po 3 pjūvius. Supinkite iš tešlos pynę.
- Kiekvieno gaminio viršų patepkite plaktu kiaušiniu.
- Išdėliokite ruošinius ant kepimo skardos, suteptos nedideliu kiekiu augaliniu aliejumi.
- Kepkite 200°C temperatūroje, kol pagels.
Skanaus!